Wondgenezing sinds 1947

Salvequick stelt je in staat je leven ten volle te leven, zonder dat ongelukjes of pijnlijke voeten dat in de weg staan.

We zijn al 75 jaar wondverzorging specialist en marktleider in verscheidene Europese landen. Ons brede assortiment binnen de wondverzorging en voetbehandeling omvat hoog kwalitatieve en duurzame producten die kleinere verwondingen en ongemakken voorkomen, behandelen, beschermen en genezen.

Ons verhaal

Salvequick werd na de Tweede Wereldoorlog opgericht door Christian Cederroth, nadat hij een vraag naar pleisters opmerkte bij gewone huishoudens en consumenten. De eerste pleisters werden in 1947 in Zweden geproduceerd met als doel over een betere kwaliteit te beschikken en meer voordelen op te leveren dan de concurrentie. In 1953 veranderde Salvequick de pleistermarkt radicaal door de eerste enkel verpakte en voorgeknipte pleisters van Europa, genaamd Salvekvick, op de markt te brengen. De pleisters werden snel een groot succes dat zich tot buiten Zweden uitstrekte.

Tegenwoordig staat Salvequick in veel Europese landen bijna synoniem aan pleisters en wondverzorging. Ons portfolio dekt dan ook veel behoeften aan wondverzorging – pleisters en verbanden voor kleine en grote wonden en diverse voetverzorging producten. De meeste van onze producten produceren we in onze fabriek in Barcelona, Spanje.

Onze ambitie

Als wondverzorgingsexperts in een veld vol fabels over wondbehandeling, is het onze ambitie om onze kennis over wondverzorging te delen en je te helpen jouw wonden op de best mogelijke manier te verzorgen. Je kunt diverse artikels over wondgenezing en verscheidene voetproblemen met hun bijbehorende behandeling terugvinden op de pagina’s Wondverzorging en Voetbehandeling.

Leer meer over ...